More than sensors+automation
Search

Services & Support

Osnova za visok stepen zadovoljstva naših klijenata je svakako kvalitet naših proizvoda. Poštovanje zavređuju takođe naš pouzdan postprodajni servis i sveobuhvatna podrška. U nastavku Vam predstavljamo naše osnovne usluge vezane za inovativne JUMO proizvode. Možete da računate na to - u svako doba i na svakom mestu.

JUMO servisi i podrška - kompetentno, pouzdano, brzo i fleksibilno!

 

 

Arhiva proizvoda - Informacije i specifikacije proizvoda za starije uređaje naći ćete u našoj arhivi proizvoda.

Proizvodni servis

Tražite moćnog isporučioca komponenti i sistema?
Da li se radi o metalskoj tehnici, elektronskim pločama ili o senzorima po meri klijenta, da li je u pitanju mala serija ili serijska proizvodnja - JUMO je drage volje Vaš partner.
Od razvoja do proizvodnje nudimo Vam sva merenja iz jedne ruke.

Informacije i obuke

Da li biste želeli da u svome preduzeću povećate kvalitet procesa ili postojenja? Onda iskoristite ponudu koja je pripremljena na JUMO web stranici i učestvujte u "know-how" svetski uvaženog proizvođača.

Servis proizvoda

Za kompetentnu podršku u vezi sa portfoliom naših proizvoda na svih pet kontinenata nudimo efikasnu prodajnu mrežu, na koju naši klijenti u svako doba mogu da se povežu. Da li je u pitanju konsalting, izbor proizvoda, inženjering ili optimalno korišćenje naših proivoda - takođe u Vašoj neposrednoj blizini vezano za sva pitanja imamo spreman tim kompetentnih JUMO zaposlenih.

Održavanje i kalibracija

Naš servis održavanja Vam pomaže da dobijete optimalnu raspoloživost našim uređajima i postrojenjima. Tako predupređujete otkazivanja i vreme zastoja. Zajedno sa odgovornim licima u našoj kući razrađujemo dalekosežni koncept održavanja i rado kreiramo sve neophodne izveštaje, dokumente i protokole.